+47 23 96 94 90

Personvernregler

Slik håndterer vi din personlige informasjon

GDPR – POLITIKK FOR BEHANDLING AV PERSONLIGE DATA

Denne policyen dekker Lyma Kemiteknik AB.

Lyma Kemiteknik beskytter ditt personlige privatliv og prøver å alltid beskytte din personlige informasjon på den beste måten.

Lyma Kemiteknik behandler personopplysningene som navn og eventuelle adresser som vi registrerer om deg for å gi deg den informasjonen og tjenestene du ba om, samt for oppfølging av salg / produktutvikling. Vi vil også bruke informasjonen til å markedsføre Lyma Kemiteknik. Vårt formål er ikke å behandle overføringer fra tredjeland. Vi lagrer heller ikke personopplysninger lenger enn vi trenger eller trenger av juridiske årsaker.

Antall personer som har tilgang til informasjonen er begrenset, og informasjonen blir ikke gitt videre til andre organisasjoner, bortsett fra når de skal utføre tjenester på vegne av Lyma Kemiteknik og i så fall i forbindelse med signeringen av en spesiell konfidensialitetsavtale.

I henhold til GDPR har du rett til å bli informert en gang per kalenderår om hvilke personopplysninger som behandles om deg hos oss, uavhengig av hvordan dette samles inn. Hvis du ønsker slik informasjon, må du sende oss en skriftlig forespørsel. I henhold til personopplysningsloven må forespørselen sendes inn signert av deg per post og kan derfor ikke sendes via e-post. Du har rett til å når som helst trekke tilbake samtykke gitt om behandling av personopplysninger, og hvis personopplysningene dine behandles i strid med personopplysningsloven, har du rett til å be om at personopplysningene blir rettet, blokkert eller slettet.

Dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på slike nettsteder eller for behandlingen av personopplysninger.

Har du noen kommentarer?

Hvis du har kommentarer eller spørsmål om nettstedet vårt eller innholdet, er du velkommen til å kontakte oss.