+46 (0) 40-43 88 00

Helhetsleverantör ger en säkrare process

Genom att använda en och samma leverantör till hela applikationen får du en säkrare och kostnadseffektivare process. Vi på Lyma har lång erfarenhet av korrosiv flödesteknik och kan hjälpa dig med hållbara lösningar.

Lyma Kemiteknik har över 40 års erfarenhet av korrosiv och slitande flödesteknik. Under vår tid i branschen har vi lärt oss att handskas med de flesta vätskor. Vi erbjuder därför ett brett utbud av pumpar, ventiler, rörsystem, tankar och tillbehör för att hantera olika typer av aggressiva flöden, även i de allra tuffaste industrimiljöerna. Vår långa historia har gett oss en gedigen kunskap om vätskor, kemikalier och material som vi gärna delar med oss av till våra kunder.

Erfarenhet av resistenstabeller

En viktig del av vårt arbete går ut på att lära sig förstå hur olika vätskor regerar tillsammans med olika typer av material. Resistenstabeller är en av grundstenarna i vårt arbete och vi utgår från flera av dem när vi hjälper våra kunder att göra material- och applikationsval. Vi ger dig trygga råd när det kommer till att välja material till dina processer.

Experter på vätskor

Vi är experter på korrosiva vätskor och har stor praktisk erfarenhet av dess egenskaper vilket gör att vi kan dig expertutlåtanden och kunskap som du inte kan läsa dig till. Utöver det har vi även ett brett nätverk av experter och referenskunder som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Allt för att du ska känna dig trygg och säker med våra lösningar.

Helhetsleverantör

Lyma är en helhetsleverantör och vi erbjuder ett omfattande sortiment av pumpar, rörsystem, ventiler, tankar samt alla tillbehör du kan tänkas behöva. Tack vare vårt breda sortiment kan vi hjälpa dig med material- och produktval till stora delar av din flödesprocess. Att ha en och samma leverantör gör det inte bara enklare för dig vid beställning och leverans, det ger också en hög säkerhet och är kostnadseffektivare.

Vi vet att det kan vara svårt att förstå hur olika medier och material fungerar tillsammans men genom att välja Lyma får du en ökad förståelse och trygghet i din process.

New call-to-action

Säkerheten först

För oss är säkerheten A och O och vi är särskilt noggranna med att lösningarna vi erbjuder inte gör någon skada på vare sig människa eller miljö. Alla vår leverantör är noga utvalda med fokus på kvalitet.

Vill du veta mer om våra helhetslösningar och vad vi på Lyma kan göra för dina processer?
Kontakta oss idag!

Läs mer om hur vi tillsammans skapar säkrare flöden

Se fler artiklar