Kundservice

Det ska vara enkelt att få tag i rätt reservdelar

Det ska vara enkelt att få tag i rätt reservdelar till våra produkter samt få service på era pumpar. Skicka din pump till oss eller så skickar vi en servicetekniker till er. Vill ni få tag på dokumentation så kan ni söka efter er pump här nedan eller kontakta oss.

Utökad service dygnet runt:
Servicenummer +46 10 1821999

 

Service & reservdelar

Våra medarbetare finns tillgängliga att hjälpa er med guidning till rätt reservdelar. Vi har även en väldigt bra sökfunktion på vår hemsida, där ni kan enkelt söka upp reservdelslistor och ritningar etc. till era pumpar.

Behöver ni service på pumpen, kontaktar ni våra medarbetare för att få information hur ni går tillväga när ni sänder pumpen till oss. Vid vissa tillfällen har vi även möjlighet att skicka vår servicetekniker till er anläggning. Kontakta oss för att få mer information kring detta.

Sänd er pump till oss

Viktigt att tänka på om ni sänder er pump till oss, är att ni fyller i vårt dokument “Declaration of harmlessness”, samt rengör pumpen innan ni sänder den till oss. Detta är för att skydda vår personal mot skadliga medier, så alla inblandade får en trygg och säker arbetsmiljö.

Säljare med headset

Säljsupport

Kontakta gärna våra säljare, teknisk support eller servicepersonal. Vi hjälper dig gärna. Vårt reservdelslager och vår egen verkstad ger dig säker och snabb hjälp vid service-, montage- och reparationsarbeten. Vid igångkörningar kan vi hjälpa till på plats och se till att allt fungerar.

Telefon

Ring oss så kopplar vi dig till rätt person.

Sök efter din pump

Slå in ditt serienummer och få upp den dokumentation du behöver.